Adresa: Strada Morilor, nr. 193, Galati
Telefon: 0751 227 984

Cursuri Fotografie Scoala Galatia

Te intrebai de ce sa alegi cursurile de fotografie Galatia?

Cosmin Atanasiu

Am o experienta de 18 ani ca fotograf independent si am format peste 200 de studenti din 2008 ca si profesor formator pentru specializarea fotografie.

DESPRE Formator

Salut! Ma numesc Cosmin Atanasiu si sunt inginer in telecomunicatii si profesor formator fotograf. Pentru aceasta am urmat cursurile de formator si fotografie ale Ministerului Culturii si Cultelor in centrele sale de pregatire profesionala in cultura in anul 2008, Bucuresti.
Am participat la peste 20 de concursuri si saloane de fotografie, unde am urcat pe podium sau castigat marele premiu. Am la curent, expozitii de fotografie in galeriile de arta din mai toate marile orase ale tarii: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Sibiu, Cluj, Oradea, Constanta, Rm Valcea, Brasov, Botosani, Craiova, Tulcea, Galati, etc. Ultimul meu proiect s-a intitulat Antropocen si puteti gasi detalii despre acesta pe blog-ul F64.ro
Sunt fotograful mai multor trusturi industriale, in cadrul carora ma ocup de o gama larga de genuri de fotografie (corporate, produs, tehnologic, eveniment, documentar), pana la filme de productie, interne si externe, pentru promovarea brandului, chiar si colaborari internationale pt canalele de televiziune stintifice gen Discovery si Science Channel.
Colaborari atat in trecut cat si prezent pentru corporatii si trusturi precum Damen Shipyards, Alewijnse, Dutch Marine Trade, Quantum, Transport Trade Service, Navrom Reparatii, Vipconn, si altele.

DESPRE Scoala De Fotografie Galatia

Studio foto echipat modern

Studentii au acces la echipament modern, de calitate premium si de ultima generatie. Ei practica pe uneltele utilizate cel mai frecvent de catre specialisti.
Scoala de fotografie Galatia, dispune de o suprafata a studioului de 85 de metri patrati, situata intr-o zona centrala din Galati, pe Strada Morilor nr. 193. Aici sunt exersate toate tehnicile predate in partea teoretica a cursului.

Studio fotografie echipat si amenajat modern
Practica si teorie aprofundata cursuri fotografie

Practica, trucuri si explicatii 1 la 1

Grupele de cursanti sunt alcatuite din maxim 12 persoane. Predarea este practica, avand ca scop favorizarea invatarii prin acumularea de experienta si practica regulara.
Notiunile de tehnica si arta fotografica sunt prezentate si explicate pe intelesul tuturor. Fiecare notiune teoretica este urmata de exersarea practica, facuta in studiul scolii si rezultatele mai apoi fiind discutate din punct de vedere tehnic si creativ.

Ce se studiaza la cursul de fotografie

Cursul este alcatuit din mai multe parti: in prima parte se invata partea tehnica despre fiecare componenta esentiala, parte din aparatul fotografic. In partea a doua vorbim despre compozitie, culoare si lumina. In partea a treia vom discuta pe rand mai multe genuri de fotografie. Printre acestea vom invata si Photoshop si Ligthroom. In ultima parte vom invata despre tehnica de studio si echipamentele specifice acestuia. Dea lungul cursului vor mai fi introduse si niste module speciale precum legislatia in fotografie si fotografia cu telefonul si cu drona.

Daca mai ai intrebari sau nelamuriri, te invitam sa vizitezi pagina de intrebari si raspunsuri frecvente sau ne poti contacta folosind formularul de contact.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram