Durata cursului de fotografie dureaza aprox. 6 luni (180 ore, 70 ore teorie si 110 ore practica).

Modulele se vor tine de 2 ori pe saptamana de cate 2h fiecare. Orele vor fi programate impreuna cu fiecare grupa de cursanti in functie de programul acestora, in timpul saptamanii dupamiaza.

In ordinea lor: Arhitectura, Peisaj, Alb-Negru, Fotografia de Strada/Eveniment, Portret in lumina naturala, Portret in studio, lumina articiala, Fotografia de produs, Macrofotografie.

Da. In cadrul fiecarui modul, de fiecare data cand invatam o componenta noua si despre orice subiect in parte vom lucra si practic chiar atunci, sa vedem cum functioneaza, si ce se intampla chiar in studioul foto profesional din cadrul scolii. Vom avea periodic si iesiri afara, workshopuri de cateva ore pana la plecari de o zi intreaga sau chiar un weekend, pe teritoriul tarii.

Exista un manual digital de fotografie pe care il vor primi toti cursantii cursului. Orele se tine in cadrul studioului foto si teoria se prezinta sub forma de slide-uri si fotografii exemplificative. Ce este esential este ca in cadrul fiecarui modul vom avea ocazia sa si punem in practica in studioul foto din aceeasi locatie, ce discutam si vedem pe slide-uri.

Nu. Cursul de fotografie poate fi facut cu orice camera foto. Oricum, fiecare participant va avea ocazia sa foloseasca intreaga aparatura din studioul foto, de la camera foto profesionale la echipamentul de blitzuri si lumini din studio. Radiotelecomandele bliturilor profesionale sunt universale, pot fi folosite de orice brand de camera foto.

Echipamente fotografice profesionale, body-uri si obiective: Nikon, Sony si Olympus si un studio foto de 80m2 echipat complet cu blituri profesionale si lumini continue de la brandul cu o recunostinta mondiala HENSEL.

Clasele sunt formate din maxim 12 persoane si sedintele au loc de 2 ori pe saptamana, a cate 2 ore fiecare sedinta.

Examenul final, respectiv nota finala este media algebrica dintre nota examenului teoretic si cel practic. Examenul teoretic consta un test grila format din 20 intrebari cu un singur raspuns valabil iar cel practic este prezentarea unui portofoliu de 5 lucrari fotografice facute in timpul cursului.

In urma promovarii se va elibera diploma de calificare cu competenta “Fotograf” conform codului COR 343101. Programul de specializare pentru ocupatia FOTOGRAF este acreditat de Ministerul Muncii Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale. Plus: Orice absolvent al scolii Galatia, va putea participa in continuare la toate workshop-urile organizate de aceasta scoala pe viitor.

Costul cursului este de 3000 lei care poate fi achitat pana la maxim 6 rate, sau 3000 daca este achitat integral.

Trimite o intrebare

Absolvenții Cursului Galatia

În urma cursului de fotografie, până în prezent, avem peste 200 de fotografi pregătiți tehnic dar și spiritual să înfrunte particularitățile spectrului fotografic cu profesionalism, și meticulozitate.

Fiindcă cele mai bune cuvinte pentru a descrie un lucru vin din exterior , mai jos e părerea câtorva cursanți!

“Cursurile scolii de fotografie Galati mi-au depășit așteptările, atat prin programul bazat pe aplicații practice, cat si prin suportul de curs ușor de asimilat. Dotările studioului sunt la cele mai înalte standarde, ceea ce a ajutat un student ca mine, sa învețe fără a investi în accesorii și aparatura, în prima faza. Il recomand, cu drag și nu din dorința de a face reclama bună, ci pentru ca este într-adevăr un curs foarte bun..”


Violeta Bacalu, Owner Desiree Flowers

“O experiență unică!! Nu știam la ce să mă aștept dar știam că va fii super!! Mult peste așteptări mulțumesc Cosmin pentru pasiunea ta!! Recomand cu toată încrederea!!”


“Este una din cele mai bune scoli unde te poti cursa, chiar daca esti simplu amator, sau vrei sa ti dezvolti aptitudinile de fotograf”


Iliuta Silviu, Inginer Electronist

“Un curs super util, interactiv, bine structurat, îmbinând în mod echilibrat partea de teorie cu cea de practică și care parcurge toate aspectele esențiale ale domeniului fotografiei.”


Laura Cristea, Specialist Marketing

“Cosmin mi-a despartit fotografia in silabe. E greu si vast domeniul dar cu un teacher fain si un studio super scoala face o treaba grozava! Multumesc pentru experienta si bravo!”


Bogdan, Antreprenor

“Cel mai bun loc unde sa inveti fotografie.”


Fă și tu parte din cei peste 200 de absolventi ai cursului Galatia

Înscriete acum sau rezervăți locul și stai fără griji, te vom contacta noi în cel mai scurt timp!